Altın Çocuk

Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği

OVERVIEW

This web site altincocukdernegi.org currently has an average traffic classification of zero (the smaller the more traffic). We have researched nineteen pages inside the site altincocukdernegi.org and found thirty websites linking to altincocukdernegi.org. There are one contacts and directions for altincocukdernegi.org to help you correspond with them. This web site altincocukdernegi.org has been on the internet for five hundred and forty-two weeks, twenty-five days, eleven hours, and twenty-eight minutes.
Pages Analyzed
Links to this site
Locations
Online Since
Feb 2014

ALTINCOCUKDERNEGI.ORG RANKINGS

This web site altincocukdernegi.org has seen fluctuating amounts of traffic until the end of the year.
Traffic for altincocukdernegi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for altincocukdernegi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for altincocukdernegi.org

ALTINCOCUKDERNEGI.ORG HISTORY

This web site altincocukdernegi.org was registered on February 11, 2014. As of today, it is five hundred and forty-two weeks, twenty-five days, eleven hours, and twenty-eight minutes young.
REGISTERED
February

PERIOD OF EXISTANCE

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO BUSINESS

WHAT DOES ALTINCOCUKDERNEGI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of altincocukdernegi.org Mobile Screenshot of altincocukdernegi.org Tablet Screenshot of altincocukdernegi.org

CONTACTS

Pons LTD

KUTCITY

KUTCITY, CENTER, 01000

US

ALTINCOCUKDERNEGI.ORG HOST

Our web crawlers discovered that a single root page on altincocukdernegi.org took seven thousand four hundred and fifty-seven milliseconds to stream. Our parsers could not detect a SSL certificate, so our web crawlers consider altincocukdernegi.org not secure.
Load time
7.457 seconds
SSL
NOT SECURE
Internet Address
5.196.198.42

NAME SERVERS

ns1.uyuz.org
ns2.uyuz.org

Altın Çocuk

DESCRIPTION

Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği

CONTENT

This web site altincocukdernegi.org has the following in the site, "Memleketimizde yaşanan yağışlı kış mevsimi ayrı bir bereket, bizim Tanzanyada çalışmalarımızdaki hayır hizmetlerimizin artışı ayrı bir bereket." Our analyzers saw that the website also stated " Belki de şahit olduklarımız birbirini destekliyor, biri diğerini tetikliyor." The Website also said " 25 Ocakta başlayan Tanzanya yolculuğumuz 9 şubatta Ugandada son buldu. Uganda Kurban Bayramı 2013. 31 Ekim Cuma günü Küt."

SIMILAR WEBSITES

Altın Çocuklar

OYUNCAK GÜNÜMÜZDE BOL BOL OYNADIK. EL YAZISI DERGİSİNİ BİTİRMEYENLER DERGİSİNE DEVAM ETTİ. ANNLER GÜNÜ İÇİN HAZIRLIKLARIMIZ BAŞLADI. HAZIRLIK YAPARKEN SEVİM HANIMDA GELDİ. MELİKE BUGÜN ÖZEL DERS ALDI. HAVUZDA BUGÜN SEFA ALİ FATİH,BURAK YÜZDÜLER. BİLGİ ŞENLİĞİMİZE ASLI ÖĞRETMEN ÇOK SEVİNDİ. OYUNCAK GÜNÜMÜZDE BOL BOL OYNADIK.

Altın Çocuklar Mental Aritmetik, Satranç, Hızlı Okuma, Dikkati Geliştirme

Öğrencilerin düşünme, akıl yürütme, iletişim, uygulama becerilerinin geliştirilmesini ve matematiğe karşı ilgi ve özgüvenin geliştirilmesini amaçlar. Anlama oranı ve kelime dağarcığı gelişecek. Süratli ve doğru düşünmeyi sağlar. Başarıya düzenli çalışarak varabileceğini öğretir. Kazandığında alçakgönüllü olmayı, yenildiğinde vazgeçmemeyi öğretir.

Altın Çocuklar Akademisi Eskişehir Kreş Eskişehir Anaokulu

Penguen ailesi ve kar taneleri ile parmak oyunu oynu. Enerji tasarrufu ne demektir? Tüm Duyuruları Görmek İçin Tıklayınız.

Altındağ Belediye Başkanlığı - www.altindag.bel.tr

İyi Düşünülmüş Kararlar, Doğru Atılmış Adımlar. Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezleri. Vergi Borcu Öğrenme Online Ödeme. Ulucanlar Cezaevi Müzeler Günü nde ücretsiz. Hamamönü Sanat Sokağı na yaz geldi. Altındağlı kadınların mutluluğu her şeye değer. Şiir Şöleni nde Altındağ zirvede yer aldı.